urgencias

Hospital de Llevant, servei especialitzat d’urgències 24 hores a Mallorca. El servei d’Urgències 24 hores de l’Hospital de Llevant (Parque Hospitales), compta amb professionals d’àmplia experiència en la medicina d’urgències a l’illa, amb formació específica en aquest camp, i capaços de donar resposta envers qualsevol situació. Aquest servei té l’objectiu de prestar atenció mèdica immediata als ciutadans i visitants de la Comarca de Llevant, amb els recursos professionals i tècnics precisos per satisfer les necessitats dels pacients.

URGÈNCIES 24 HORES A MALLORCA, PORTO CRISTO

Les instal·lacions del nostre centre de Porto Cristo disposen d’un punt d’atenció d’urgències especialitzat que es troba obert les 24 hores a Mallorca, els 365 dies de l’any, atenent qualsevol tipus de patologia, des de les de menor gravetat fins a aquelles que necessiten hospitalització.

Els nostres metges atenen les patologies urgents de pacients que acudeixen al servei o que són derivats per altres especialistes de l’hospital. El servei compta amb àrees d’atenció per a nens i per a pacients adults i amb servei d’anàlisi clínics, radiologia i proves complementàries.

La unitat dóna cobertura a patologies mèdiques, quirúrgiques, ginecològiques i traumatològiques.

L’atenció per part dels nostres metges d’urgències a Porto Cristo està reforçada pels nostres qualificats professionals d’infermeria, així com per l’equip mèdic i assistencial de la nostra Unitat de Cures Intensives, que donen suport al servei d’urgències les 24 hores al dia els 365 dies de l’any.

Servei d’urgències 24 hores a Mallorca a l’Hospital de Llevant

URGÈNCIES 24 HORES A MALLORCA

UNITAT ESPECIAL D’URGÈNCIES PEDIÀTRIQUES A PORTO CRISTO

Sabem que la visita a urgències pot resultar una experiència bastant aterradora pels menors, exposats en ocasions a visions d’adults ferits o malalts. Des de la unitat d’urgències de Mallorca del nostre Hospital de Llevant, Parque Hospitales, es proporciona als nens i adolescents un espai propi.

És per això que disposem d’una àrea diferenciada d’urgències pediàtriques, amb una completa sala d’espera amb jocs i un disseny amigable que pretén proporcionar un ambient tranquil i afable als més petits i familiars que els acompanyen.

L’equip assignat a aquesta Unitat, especialitzat en l’atenció d’aquest tipus de pacients, són experts que atenen i comprenen els temors i ansietats dels nens en situacions d’emergència.

Servei d’urgències pediàtriques de Mallorca a l’Hospital de Llevant

UNITAT ESPECIAL D’URGÈNCIES PEDIÀTRIQUES