• Descárgate la App

  • Imagen del Carrusel

  • Imagen del Carrusel

  • Imagen del Carrusel

  • Imagen del Carrusel

  • Imagen del Carrusel

Demana Cita amb els millors professionals

Hospital Parque Llevant

L’Hospital Parque Llevant és l’últim hospital en incorporar-se al grup d’Hospitales Parque. Aquest complex hospitalari ofereix una excel·lent assistència mèdica i quirúrgica, una àmplia atenció ambulatòria i un complet servei d’urgències. 

L’Hospital de Llevant compta amb una àmplia cartera de serveis i tecnologia innovadora d'última generació a fi d’oferir un servei de qualitat i atenció personalitzada a cada un dels nostres pacients. En el nostre hospital de Llevant estem oberts al públic els 365 dies de l’any durant 24 hores. 

Demani cita ja amb els millors professionals mèdics de Mallorca i comenci a disfrutar d’una assistència mèdica de qualitat.

 

Hospital a Mallorca

 

L’Hospital Parque Llevant posa al servei dels pacients una àmplia oferta sanitària de màxim nivell amb un equip professional, compromès i altament qualificat. Els nostres professionals mèdics compten amb un gran i reconegut prestigi en el sector sanitari i treballen diàriament a fi d’oferir la millor assistència tècnica i un tracte personalitzat. 

El nostre hospital té un gran compromís envers els seus pacients i busca contínuament l’excel·lència en qualsevol de les seves especialitats. Així, els serveis mèdics de l’hospital responen a una gran part de les necessitats dels nostres pacients, amb les màximes garanties sanitàries i un servei assistencial de qualitat. 

Amb més de 120.000 habitants a la zona, l’Hospital Parque Llevant s’ha convertit en l’hospital privat referent de la zona, rebent cada dia a pacients de diferents localitats de l’illa de Mallorca. 

Perquè per a nosaltres una bona i ràpida atenció és fonamental, treballem de manera constant perquè el servei ofert sigui personalitzat, qualificat i de qualitat. 

A més, a l’Hospital Parque Llevant comptem amb l’última tecnologia sanitària perquè el pacient tingui a la seva disposició qualsevol servei, prova mèdica o tractament que pugui necessitar, sense necessitat de desplaçaments o canvis de data.

Conegui millor l'Hospital de Llevant

Especialidades médicas en Llevant